Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم امید ایران یک بار دیگر در مسابقات آسیایی عملکرد ضعیفی داشت و این بار با هدایت «مهدی مهدوی‌کیا» شاهد شکست نسل آینده فوتبال کشورمان و حذف این تیم از جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا بودیم.

به گزارش ایران اکونومیست، تیم فوتبال امید ایران در سومین و آخرین بازی خود در رقابت‌های جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا در گروه یک به مصاف تیم میزبان یعنی ازبکستان رفت و با تساوی یک بر یک متوقف شد تا با ۲ امتیاز در رده سوم ایستاده و شانس صعود به مرحله یک چهارم نهایی را از دست بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاگردان مهدوی‌کیا در این دوره از مسابقات ابتدا مقابل قطر به تساوی یک بر یک دست یافتند. سپس با حساب ۲ بر یک مقابل ترکمنستان مغلوب شده و نهایتا برابر ازبک‌ها به نتیجه یک بر یک قناعت کردند. این ۲ امتیاز برای صعود کافی نبود و ما یک بار دیگر در این رقابت‌ها وداع زودهنگامی را تجربه کردیم.

بدترین حذف در سال ۲۰۲۲؛ مهدوی‌کیا در کنار افاضلی و استیلی

این چهارمین حضور ایران در پنجمین دوره از مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا بود. در سه دوره قبلی ۲ حذف در مرحله گروهی حاصل شده بود و فقط در سال ۲۰۱۶ تیم تحت هدایت محمد خاکپور موفق شد به دور دوم راه پیدا کند. البته که شاگردان مهدوی‌کیا ضعیف‌ترین نمایش را داشتند و به اولین تیم ایران در دور نهایی تبدیل شدند که بدون برد از گردونه مسابقات کنار می‌رود.

ایران در گروهی موفق به صعود نشد که ترکمنستان اولین حضورش را تجربه می‌کرد و ازبکستانِ میزبان در روز آخر بازی‌ها مقابل ملی‌پوشان از نفرات تیم دومش بهره برد. البته با توجه به تساوی ترکمنستان مقابل قطر و قانون بازی رو در رو، ایران با شکست ازبکستان هم به مرحله دوم راه پیدا نمی‌کرد.

نسلی که قابل مقایسه با هیچ دوره‌ای نیست

ایران در سال ۲۰۱۳ با هدایت هومن افاضلی به مسابقات پا گذاشت. علیرضا بیرانوند، محمدرضا خانزاده، مرتضی پورعلی‌گنجی، مهدی طارمی، کاوه رضایی، امیر عابدزاده، امیر ارسلان مطهری، مسعود ریگی، احسان پهلوان، مهدی شیری و ... حضور داشتند.

در دوره بعدی تیم تحت هدایت محمد خاکپور ستاره‌هایی چون محمدرضا اخباری، محمد دانشگر، روزبه چشمی، حسین کنعانی‌زادگان، علی کریمی، فرشید اسماعیلی، ارسلان مطهری، میلاد محمدی، محمدحسین مرادمند، مهدی ترابی، احسان پهلوان، امیر عابدزاده، مهرداد محمدی و ... را در لیست نهایی خود به همراه داشت.

مسابقات سال ۲۰۲۰ با سرمربیگری حمید استیلی برای ایران به انجام رسید. اللهیار صیادمنش، رضا شکاری، مهدی قایدی، امیرحسین حسین‌زاده، محمد محبی، جعفر سلمانی، علی شجاعی، امید نورافکن، عارف آقاسی و ... در آن تیم جزو نفرات شاخص بودند.

اما تیم امسال که مهدی مهدوی‌کیا روانه مسابقات کرد چه نفرات شناخته‌شده‌ای داشت؟ سامان فلاح، محمد خدابنده‌لو و یاسین سلمانی. شاید در بین بازیکنان حاضر در لیست، تنها پنج یا ۶ بازیکن در این فصل لیگ برتر، حضوری قابل توجه در ترکیب تیم‌های باشگاهی خود داشتند.

کاملا مشخص است که از لحاظ نیروی انسانی با افت محسوسی مواجه شدیم. این مورد خطرناک را به مرور باید متوجه می‌شدیم چرا که هر دوره از بازیکنان آینده‌دار و خوش‌پتانسیل تیم امید کاسته شد و حالا به نقطه فعلی رسیدیم.

ایران، سومین تیم جوان مسابقات

ازبکستان و ژاپن تنها تیم‌های این جام هستند که کلیه نفرات‌شان ۲۱ و زیر ۲۱ سال دارند. در ترکیب سامورایی‌های آبی شاهد حضور یک بازیکن ۱۷ ساله هم هستیم که در نوع خود جالب توجه است. ایران بعد از این ۲ تیم و به جز سه بازیکن ۲۲ ساله و یک بازیکن ۲۳ ساله، با تیمی که اکثرا ۲۱ و زیر ۲۱ ساله بسته شد و به ازبکستان رفت و از این حیث به نوعی سومین تیم جوان محسوب می‌شود. استرالیا هم دیگر تیمی است که اکثریت قریب به اتفاق نفراتش ۲۱ و زیر ۲۱ سال دارند.

این نشان می‌دهد ما با نگاهی آینده‌نگرانه پا به ازبکستان گذاشتیم اما نباید فراموش کنیم تیم‌های ژاپن و ازبکستان که با وسواس ۱۰۰درصدی نفرات خود را از لحاظ سنی انتخاب کردند، تا به حال نمایشی قابل قبول را در این دوره داشته‌ و احتمالا جزو مدعیان قهرمانی به حساب می‌آیند.

موقعیت مهدی

مهدوی‌کیا در اولین آزمون جدی دوران مربیگری‌اش سکان‌دار تیمی شده که آرزوی المپیکی شدن را در سر می‌پروراند. تیم او آماده‌سازی ایده‌آلی برای این رقابت‌ها نداشت و پیش از شروع مسابقات به عراق رفت و ۲ بازی با تیم امید این کشور انجام داد. ۲ مسابقه‌ای که به یک برد و یک باخت منتج شد.

تیم تحت هدایت مهدی،  در طول مسابقات مشکلات ملموسی داشت؛ ناپختگی بیش از حد که در بازی با ترکمنستان نمود بسیار زیادی داشت. استرس زیاد و ناهماهنگی در دقایق حساس که از تجربه پایین بازیکنان، عدم تمرکز و همچنین میدان‌های اندکی که دیده بودند، نشات گرفته بود. در فاز تدافعی ایران با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم کرد. بارها شاهد عدم شکل‌گیری ساختار دفاعی مناسب برابر حملات و ضدحملات رقبا بودیم. سهل‌انگاری روی گل دوم ترکمنستان و همچنین گل قطر، بارزترین مثال برای این مورد است.

با این حال شاید الان زود باشد که بخواهیم راجع به مهدوی‌کیا و کیفیت مربیگری او صحبت کنیم. مدتها منتظر بودیم تا او را به عنوان یکی از بزرگترین فوتبالیست‌های تاریخ کشورمان در این جایگاه ببینیم و طبیعتا نتیجه به دست آمده مطابق میل نبود. اما نمی‌توان با این آماده‌سازی و با موجودی فعلی، اینقدر زود درباره ستاره اسبق هامبورگ نظر داد.

آینده‌ی تیم امید

اصلی‌ترین مسابقه‌ی تیم امید در سال ۲۰۲۴ خواهد بود. ششمین دوره رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا که حکم انتخابی المپیک پاریس را دارد. در آن دوره از رقابت‌ها همه تیم‌ها با تمام دارایی خود به مسابقات پا می‌گذارند. البته که وضعیت تیم امید نگران‌کننده است و فاصله با تیم‌های بزرگ آسیا نگران‌کننده‌تر؛ اما بازهم باید در زمان باقیمانده برای تقویت این تیم برنامه‌ریزی‌ مدونی داشت تا دوباره اینقدر ساده رویای رسیدن به المپیک، تبدیل به کابوس نشود.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مسعود ریگی ، مهدی مهدوی کیا ، احسان پهلوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسعود ریگی مهدی مهدوی کیا احسان پهلوان زیر ۲۳ سال آسیا مهدی مهدوی کیا تیم امید رقابت ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است، هرچقدر می‌توانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در نشست با اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با بیان اینکه تشکیل هیأت تطبیق مصوبات یکی از اصول قانون اساسی است که می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد، افزود: بنده از روز اول خودم را مکلف دانستم که هر چه این جمع تصمیم گرفت، همان را مبنا قرار دهم و حتی توصیه‌ای هم نداشتم.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این ظرفیت وجود دارد که موضوعات در هیأت تطبیق سیاست زده شود، ادامه داد: خدا را شاکریم که مسائل با دقت و به‌صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت تا امور به دور از هرگونه سیاست زدگی مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است و هرچقدر بتوانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند، باید انجام دهیم که از این دقت اعضای هیأت باید تشکر کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه این جلسه در دوره یازدهم آخرین جلسه‌ای است که برگزار می‌شود، از اعضای هیأت تشکر کرد و گفت: تشکر ویژه‌تری هم از کارگروه ویژه دارم که مصوبات خارج از دولت که به کارگروه ارسال می‌شد را بررسی می‌کردند تا تبعات حقوقی این مصوبات نیز مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اولاً برای این موضوعات فوری که عمدتاً در شورای عالی اقتصادی و جلسات سران قوا اتخاذ می‌شد، قید زمانی در نظر گرفتیم و ثانیاً از دولت درخواست کردیم اگر به این مصوبه برای دائمی شدن نیاز دارد، لایحه به مجلس ارائه کند. اگر اجرای این مصوبات زمان بر باشد، بی قانونی در کشور ایجاد می‌کند.

قالیباف اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس به لحاظ تخصصی روی موضوعات کار می‌کرد اما من می‌خواستم به لحاظ حقوقی نیز مصوبات خارج از دولت را مورد بررسی قرار دهند تا عارضه کمتری داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ترکیب هیأت تطبیق تصریح کرد: وقتی به ترکیب این هیأت نگاهی می‌اندازیم، در می‌یابیم که این جمع به حد کفایت صلاحیت اظهار نظرهای حقوقی در هر حوزه‌ای را دارد و موجب اعتبار مجلس است.

وی یادآور شد: به دوستان دولت و رئیس هیأت تطبیق نیز بارها گفته‌ام که تا جایی که می‌شود با هم گفت‌وگو داشته باشند و پس از حکم اولیه فرصت برای اصلاح داده شود و من حتی سلایق شخصی خودم در حد مدیریتی را هم اعمال نکردم و نظرم، نظر هیأت تطبیق بوده است.

در این نشست برخی از اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین در سخنانی کوتاه به بیان نظرات خود پرداختند.

بررسی ۲هزار و ۶۹۰ مصوبه در مجلس یازدهم توسط هیأت تطبیق

در این نشست محسن اسماعیلی، رئیس هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با اشاره به پایان دوره یازدهم مجلس گزارش مختصری از عملکرد هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین ارایه کرد و گفت: در دوره یازدهم ۴۷۵ جلسه اعم از جلسات عمومی و کارگروه‌ها برگزار شد که ۲۶۹۰ مصوبه مورد بررسی قرار گرفت و بررسی هیچ مصوبه‌ای در این هیأت به تأخیر نیفتاد.

وی یادآور شد: از ۲۶۹۰ مصوبه برای ۷۱۰ مصوبه رأی مقدماتی صادر شد و برخی از این موارد وقتی به دولت ارجاع شد نسبت به رفع اشکال آن اقدام شد، ولی برخی که رفع ایراد نشد، منجر به صدور رأی نهایی از جانب رئیس مجلس شد که مجموعه این موارد که منجر به رأی نهایی شد، به ۳۸۵ مورد رسید و ۲۱۶۱ مورد نیز اصلاً مشکلی نداشت و مورد تأیید قرار گرفت؛ یعنی ۸۰ درصد مصوبات در ابتدا تأیید شده و نهایتا ۱۴ درصد مغایر نهایی داشته‌ایم.

اسماعیلی ضمن تشکر از اعضا و کارشناسان و مشاوران هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین که با حداقل نفرات و صرف زمان تلاش بسیاری را با دقت صرف کردند، افزود: یکی از اقدامات خوبی که در این دوره صورت گرفت این بود که تمامی مذاکرات انجام شده در هیأت تطبیق از زمان تأسیس به صورت صوت دیجیتال آماده شد و تمامی کاست‌های قدیمی جمع شد و در راستای شفافیت که شعار رئیس و نمایندگان این دوره مجلس بود، آرای رئیس مجلس ضمن اینکه در روزنامه رسمی منتشر می‌شد به صورت کتاب هم منتشر شد.

اسماعیلی تصریح کرد: از سوی دیگر باید شهادت دهم و بارها در جلسات دیگر نیز گفته‌ام که دکتر قالیباف حتی یک مورد در دوره‌ای که گذشت، در کار هیأت مداخله نکرد در حالیکه این حق قانونی رئیس مجلس است و هرچه هیأت رأی داد همان ابلاغ شد و این باعث شد که اقتدار هیأت و حرمت قانون حفظ شود.

وی با بیان اینکه تلاش ما این بود که گره‌ای در کار دولت ایجاد نشود، گفت: امیدواریم خداوند تلاش همه دوستان را بپذیرد و کارهایی که در هیأت صورت گرفت، سنت حسنه‌ای باشد که حرمت قانون در کشور حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دوچرخه سواری کوهستان قهرمانی آسیا| ناکامی زنجانیان و قابلی در فینال دانهیل
  • حضور سه دونده ایرانی در لیگ الماس
  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • ناکامی خدمتی از صعود به فنیال در تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت
  • رقابت ۵۷۲ تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • سهیل مهدی: باشگاه پرسپولیس درخواستی برای بازی با هوادار نداشته است
  • مهدی: باشگاه پرسپولیس درخواستی برای بازی با هوادار نداشته است/ صعود تیم دوم به لیگ نخبگان تصمیم هیئت رئیسه بود
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی